Montaža, demontaža i izmeštanje rashladnih uređaja

Imate nedoumice u vezi izbora klima uređaja ili mesta montaže? Kontaktirajte nas i biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo i damo savet pri odabiru najoptimalnijeg uređaja za Vas.
Vreme je novac!!! Objedinite kupovinu Vaše klime i montažu jednim pozivom.
Dugogodišnje iskustvo u izboru samog uređaja i montaže (stanovi, lokali, građevine, objekti raznih namena) je garancija da imamo rešenje i za Vaše dileme.
Montažu klima uređaja prepustitite Nama jer kao ovlašćeni servis sa majstorima sa iskustvom imaćete pouzdan rad vaše klime, validnu garanciju na Vaš uređaj, profesionalnu uslugu i na taj način ćete izbeći „glavobolje“ usled nestručnih montaža.
Odlučili ste koji ćete klima uređaj kupiti ili ste ga već kupili, odlučili ste da prenesete klimu na drugu lokaciju ili iz sobe u sobu, želite da na mesto starog i dotrajalog uređaja montirate novi- kontaktirajte nas i dobićete profesionalnu i kvalitetnu uslugu.
Mi se ne bavimo samo montažom rashladnih uređaja- mi ih održavamo, jer zadovoljan klijent je naš uspeh.
Preporučićemo Vam uređaj koji zadovoljava Vaše zahteve, bilo da je kupite kod nas ili u prodavnici, izvršićemo profesionalnu montažu i podsetiti Vas na redovno i neophodno godišnje servisiranje Vaše klime.

Prednosti klima uređaja
• Komfor-idealna temperatura u radnom ili životnom prostoru (tokom cele godine)
• Zdravlje- vazduh bez „štetnih“ čestica uz redovno servisiranje i čišćenje filtera.
Uz pravilno korišćenje i bez preterivanja u razlici u temperaturi u prostoru i van njega, Vaš klima uređaj omogućiće Vam više nego idealne uslove za boravak u Vašem stanu, kući, lokalu, kancelariji…
Manje je više- manja razlika u temperaturi omogućiće Vam više nego prijatnu sredinu u kojoj boravite bez posledica po Vaš organizam.
Preporuka je da ta razlika ne bude veća od 10⁰C kako ne biste doživeli „temperaturski“ šok.
• Ekonomičnost- ušteda električne energije!!! (energetski koeficijenti hlađenja i grejanja 2-6 predstavljaju uštedu električne energije)
• Čistoća – Omogućite sebi da dišete punim plućima.
Klima uređaji (u zavisnosti od modela) imaju filtere koji sakupljaju prašinu, zatim obične i elektrostatičke filtere koji uništavaju razne bakterije, prečišćavaju vazduh od neugodnih mirisa i proizvode ozon.
Nema dima,pepela kao kod grejanja na čvrsto gorivo.

Ako se redovno, minimum jednom godišnje ne uradi održavanje klima uređaja, velika je verovatnoća da će prostor u kome boravite biti ispunjen raznim bakterijama.U klima uređaju se tokom vremena često skupljaju razne gljivice, buđ, grinje, bakterije, prašina. Kada klima uređaj radi, on izduvava sve ove “domaćine” u klimi. Tako da prostorija u kojoj boravite može predstavljati veliku opasnost za pojavu raznih alergija i hroničnih oboljenja. Zato je redovno održavanje klima uređaja, prventsveno čišćenje filtera od velike važnosti za Vaše zdravlje i zdravlje Vaših ukućana!!!!

Kontakt

Naši zaposleni će naći rešenje za svaki vaš problem!

Petra Konjovića 12v, lokal 30, Beograd