Održavanje klima uređaja

Neophodno je uraditi 1 servis u toku godine a u prometnim ulicama ,prodavnicama,poslovnim objektima i dva puta godišnje (u server sobama više puta u toku godine zbog konstantnog rada uređaja)
Prvenstveno zbog Vašeg i zdravlja Vaših ukućana ili zaposlenih ovaj servis je neophodan i zbog bolje funkcionalnosti i tehničke ispravnosti Vašeg uređaja
Pripremite svoj uređaj za letnju sezonu-ZAKAŽITE servis, ne čekajte da Vas klima uređaj neprijatno iznenadi kada Vam je najpotrebniji (ne hladi dovoljno dobro, ispušta neprijatne mirise, curi, ne raguje na daljinski upravljač, ne možete da ga uključite….)
Budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju, ne dozvolite da udišete štetne bakterije kojih u klimama koje se ne održavaju ima previše- omogućite sebi da dišete punim plućima.
Ne rizikujte svoje zdravlje i “neplanirane” popravke- klima uređaj koji se ne servisira redovno otežano radi, opterećuje kompresor što skraćuje i radni vek Vašeg klima uređaja, troši više električne energije, pun je raznih štetnih bakterija tako da ugrožava zdravlje osobama koje borave u prostoriji.
Kada uraditi servis? Servis klima uredjaja je najbolje raditi pred sezonu hladjenja (mart,april,maj) ili pred sezonu grejanja (septembar ,oktobar ,novembar). Na taj način ćete spremni dočekati vrele letnje dane ili se toplo ugrejati u grejnoj sezoni.
Ne dozvolite da Vam u poslovnim objektima sa hranom, lekovima ili sličnom robom koja zahteva posebne uslove čuvanja (skladištenja) propadne Vaš trud ili u server sobama skupa oprema zbog neredovnog održavanja rashladnih uređaja!!!
Iskoristite “prolećno spremanje” i zakažite servis svoje klime.
Klima uređaj zbog svoje vlažne sredine i prljavštine koju navlači na sebe i u sebe, predstavlja idealno stanište za razvoj raznih grinja, mikroorganizama , buđi, gljivica i plesni pa bi radi zaštite zdravlja Vas i Vaših najmilijih trebalo klimu očistiti dezinfekcionim sredstvima za čišćenje klima.
Iako klima uređaj niste puno koristili može se nahvatati prljavština ako ste u međuvremenu krečili stan, crevo za odvod vode mogu da zapuše insekati čime se blokira odvod kondenzata, takođe se može i otkačiti ili se vremenom jednostavno probuši-izbegnite nezgodne situacije poput curenja klime u stanu ili kapljanja po komšijinom simsu ili terasi…
U nekim sredinama gde su ulice prometnije (ima više ljudi, veća frekvencija saobraćaja), klima uređaje treba čistiti i češće npr. na 6 meseci da bi funkcionisali kako treba
Servis klima uređaja ne sme se preskakati tamo gde ima osoba sklonih alergiji, osoba sa respiratornim problemima i male dece!!!!
NAPOMENA: Ne dozvolite da Vas prevare!!!
Uz toplije vreme ima sve više poziva od takozvanih servisa klima uređaja koji nude usluge redovnog godišnjeg servisiranj i navodno produžavaju garanciju.Redovan servis, kada se produžuje i garancija na uređaj, vrši isključivo servis koji je montirao uređaj ili servis koga uvoznik preporuči. U suprotnom, garancija na klima uređaj više ne važi!!!!!
Benefiti: Pred sezonu odobravamo popust (februar, mart)
Pravna lica- Mogućnost sklapanja ugovora za usluge redovnog godišnjeg održavanja Vaših rashladnih uređaja

Kontakt

Naši zaposleni će naći rešenje za svaki vaš problem!

Petra Konjovića 12v, lokal 30, Beograd